Proiectare, consultanta si executie
  lucrari de drumuri si poduri
Home Proiectare Consultanta Executie Topografie Stiri&Noutati Contact


Lucrari de proiectare reprezentative
Modernizare strada C.A.Roseti
din Municipiul Cluj Napoca

Strada C.A. Roseti se caracterizeaza prin una din strazile din municipiul Cluj Napoca cu pante longitudinale ce depasesc 16%. Astfel la realizarea proiectului tehnic, s-au intampinat probleme deosebite mai ales in ceea ce priveste amenajarea acceselor la proprietati, avand in vedere existenta unor diferente mari intre panta longitudinala a strazii si cea transversala a acceselor. O alta problema importanta intampinata a fost realizarea optima a scurgerii apelor pluviale tinand cont de faptul ca multe proprietati se afla mult sub cota trotuarelor.
  Reparatie Calea Dorobantilor
din Municipiul Cluj Napoca

Strada Calea Dorobantilor este una din arterele cele mai importante ale Municipiului Cluj Napoca. Traficul se desfasoara 3 benzi, in sens unic dispre Piata Avram Iancu spre cartierul Marasti. Strada are o latime de aproximativ 17m cu 3 benzi de circulatie si doua zone de parcari amplasate pe partea stanga respectiv dreapa a partii carosabile. Datorita multiplelor lucrari de reparatii ale retelelor de utilitati, partea carosabila prezinta numeroase fisuri si burdusiri.
 
Modernizare strada Tebei
din Municipiul Cluj Napoca

Strada Tebei se află Ón intravilanul municipiului Cluj Napoca şi face parte din infrastructura cartierului Grigorescu. Acest sector Óncepe de la intersecţia cu strada Gen. Eremia Grigorescu, direcţie adoptată la măsurătorile topografice si care coincide de asemenea cu ordinea numerotării proprietăţilor existente pe cele două parti ale străzii. Lungimea totală a sectorului este de 357 ml. Din punct de vedere al elementelor geometrice Ón plan si in profil longitudinal, in general, traseul strazii corespunde prevederilor STAS 10144/1/2/3/4/5, avand declivitati cuprinse intre 0.2-2.2%. 
   


Politica de confidentialitate  | Portofoliu de clienti  | Link-uri utile | Proiecte de viitor
Copyright © SC Ciproconstruct SRL 2010 All rights reserved. Design by SC Ciproconstruct SRL.